Succesverhalen van FIGUURA

Rowan (24) verloor 10 kilo en 4 kledingmaten!

“Het lijkt wel alsof ik in 3 maanden tijd 10 jaar jonger ben geworden!”

Hoewel ze nog maar 24 jaar oud was, voelde Rowan zich gevangen in het lichaam van iemand die minstens 10 jaar ouder was. “Daar kleedde ik me ook naar”, vertelt Rowan. “Ik droeg altijd verhullende kleding, waardoor ik er stiekem nóg ouder uitzag.” Na meerdere malen – zonder succes – op eigen houtje proberen af te vallen, schakelde Rowan de hulp van FIGUURA in. Ze kwam langs voor een gratis figuuranalyse en besloot de uitdaging aan te gaan. Met groots succes!

Rowan Figuura voor en na

Baukje (60) verloor 6 kilo en 47 centimeter

“Na 50 jaar lijnen had ik het gevoel alles al geprobeerd te hebben”

Toen Baukje (60) uit Hallum voor het eerst bij FIGUURA kwam woog ze 86,6 kilo. Hoewel het niet haar zwaarste gewicht was, zat Baukje toch niet helemaal lekker in haar vel. Haar laagste gewicht was 80 kilo en daar wilde ze graag weer naar toe. “Ik rommelde maar wat aan”, aldus Baukje.

Baukje Figuura voor en na

Jolanda verloor 18 kilo en vele centimeters!

“Er moest hoognodig iets gebeuren aan die coronakilo’s!”

Begin 2020 begon Jolanda aan haar FIGUURA-traject. “Tijdens de coronapandemie en lockdowns heb ik te weinig gesport en teveel gegeten. Er moest echt iets gebeuren!”. Ze bezocht ons voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse en besloot onze werkwijze een kans te geven.

Jolanda voor en na figuura

Kayleigh (26) verloor 8 kilo en 30 centimeter!

“Zolang ik me kan herinneren is mijn gewicht een grote bron van onzekerheid geweest”

Op aanraden van haar zus Rowan klopte Kayleigh in 2020 op 26-jarige leeftijd aan bij FIGUURA. Kayleigh worstelde al haar hele leven met haar gewicht. “Zolang ik me kan herinneren is mijn gewicht een grote bron van onzekerheid geweest. Ik wist niet beter dan dat ik altijd bij de zwaarste kinderen uit de klas hoorde”, begon Kayleigh haar verhaal. Hoewel ze eigenlijk al had geaccepteerd dat dit nu eenmaal haar lichaam was, besloot ze FIGUURA een kans te geven. Met succes!

Kayleigh Figuura voor en na

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Overtuigd van alle succesverhalen? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!