Liggend afvallen met compressietherapie

Je gelooft het niet, maar het kan echt!

Wat is compressietherapie?

Je neemt liggend plaats in een luchtdrukpak welke je voeten, benen en buik bedekt. Op geleidelijke wijze wordt lucht het pak in en uit gezogen. Hierdoor ontstaat een massage op het onderlichaam. Deze massage verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom. Hierdoor vermindert cellulite en maakt de huid gladder. Deze methode is ook zeer geschikt voor de behandeling van oedeem! Compressietherapie wordt dan ook vaak een lipoedeem massage apparaat genoemd. Deze methode is pijnloos en wordt zelfs als zeer ontspannen ervaren.

Compressietherapie

Compressietherapie resultaten

Compressietherapie is in eerste instantie een anti cellulite behandeling. Cellulite is vaak het gevolg van afgeknelde lymfekanalen waardoor de doorbloeding verslechtert. De anti cellulite massage activeert de lymfestroom en daarmee de doorbloeding. Toch is compressietherapie meer dan alleen een anti cellulite apparaat: Het lymfestelsel is ook verantwoordelijk voor de afvoer van toxines. Compressietherapie werkt dus ook ontgiftend. Dit kan zich uiten in een verbeterde weerstand en meer energie. Ook eventuele zwellingen nemen af, waardoor je lijf slanker wordt. Ons compressietharpie apparaat beschikt tevens over een geïntegreerd infraroodsysteem. Hierdoor wordt ook het metabolisme geactiveerd. Ook dit draagt natuurlijk bij aan omvangvermindering. Tot slot is het een zeer aangename behandeling, wat stress verlichtend kan werken.

Tip: Voor extra resultaat kan compressietherapie gecombineerd worden met Arosha body wraps.

Voordelen compressietherapie

In een notendop kent compressietherapie de volgende voordelen:

  • zichtbare vermindering van cellulite
  • geleidelijk gladder wordende huid
  • verhoogde vetverbranding
  • omvangvermindering
  • ontgifting
  • vermindering van oedeem
  • afname van vermoeidheid, rusteloze en/of pijnlijke benen, futloosheid en stress

Voor wie?

Compressietherapie is bij uitstek geschikt voor de behandeling van cellulite. Het is een misvatting dat cellulite alleen ontstaat bij personen met overgewicht. Cellulite is immers vaak het resultaat van een slechte doorbloeding. Dit kan ook bij een gezond BMI het geval zijn. Compressietherapie is dan ook geschikt voor zowel afvallen als figuur corrigeren. Ook bij oedeem is er (deels) sprake van een slechte bloedcirculatie. Daarom is compressietherapie ook aanbevolen voor oedeem patiënten. Heb je geen of weinig last van cellulite, maar wil je wel graag slankere benen? Ook dan is compressietherapie een goede keuze! Deze methode is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Waar?

Wij bieden compressietherapie aan in al onze filialen: Leeuwarden, Sneek en Enschede. Plan een afspraak in met jouw dichtstbijzijnde vestiging en ontdek het spectaculaire effect van deze methode zelf!


Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of compressietherapie geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de compressietherapie prijzen? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen! Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.