CoolSculpting® Kliniek: De unieke cryo behandeling en vetbevriesmethode uit Hollywood

Kom jij maar moeilijk van die laatste centimeters af? Hoe hard je ook sport? En hoe goed je ook op je voeding let? Dan is een CoolSculpting® behandeling bij FIGUURA Leeuwarden geschikt voor jou! Deze methode is speciaal ontwikkeld om plaatselijk vet te verliezen. Zelfs het hardnekkigste vet is een koud kunstje! Een pijnloos alternatief voor de liposuctie. Hollywoodsterren – zoals Demi Moore en Jennifer Aniston – zweren erbij!

CoolSculpting® kliniek Leeuwarden

FIGUURA Leeuwarden is een officiële CoolSculpting® kliniek! Dat wil zeggen dat we gebruik maken van de gepatenteerde CoolSculpting® cryolipolyse apparatuur van Allergan (voorheen Zeltiq cryolipolyse). CoolSculpting® is FDA gecertificeerd en zorgt voor de allerdiepste cryolipolyse! Vergelijkbare machines van andere aanbieders zorgen vaak enkel voor bevriezing van de huid. Er vindt dan geen daadwerkelijke cryolipolyse (vetbevriezing) plaats.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

In de volksmond wordt een cryo behandeling ook wel ‘vet bevriezen’ genoemd. Dat is dan ook precies wat het doet: Door vetcellen af te koelen worden ze definitief verwijderd. Dat afkoelen gebeurt middels één of meerdere applicators die we gedurende 35 minuten op de probleemzones aanbrengen. De applicators hebben een temperatuur van -11 °C. Middels een sterk vacuüm bereiken de applicators de onderhuidse vetlaag. Hierdoor koelen de vetcellen af tot een temperatuur van 2 tot 4 graden. Na de fat freeze behandeling ziet je lichaam de vetcellen als afwijkend en sterven ze af. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Dit geheel natuurlijke proces duurt ongeveer 8 tot 12 weken. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug. Het resultaat van een CoolSculpting® behandeling is dus definitief! Een cryolipolyse behandeling is geheel pijnloos! Lees gerust een magazine, scroll door je Instagram tijdlijn of kom gewoon heerlijk tot rust!

Wanneer zijn de eerste cryolipolyse resultaten zichtbaar?

Doorgaans heeft het lichaam 8 weken na de CoolSculpting® behandeling de eerste vetcellen afgevoerd. Dit is dan ook het moment dat de eerste resultaten zichtbaar zijn! Het kan tot 16 weken duren voor alle behandelde vetcellen afgevoerd zijn. In tegenstelling tot een liposuctie verloopt het proces dus heel geleidelijk. Hierdoor heeft je huid ook de tijd om mee terug te bewegen. Bekijk de CoolSculpting® voor en na foto’s voor prachtige resultaten!

Renate vertelt je alles over deze nieuwe unieke cryo behandeling

Welke zones kan je met CoolSculpting® behandelen?

Binnen de FIGUURA CoolSculpting® kliniek zijn we in staat om vet over het hele lichaam te bevriezen. Dus zeg maar vaarwel tegen die love handles en zadeltassen! Dit zijn de populairste CoolSculpting® zones:

  • Cryolipolyse onderkin
  • Cryolipolyse billen, heupen en bovenbenen
  • Cryolipolyse armen
  • Cryolipolyse buik, maag en flanken

Wat kost een CoolSculpting® behandeling?

CoolSculpting® is goedkoper, veiliger en vele malen prettiger dan een liposuctie! De CoolSculpting® prijs hangt volledig af van het benodigde aantal applicators voor jouw afslankdoel. Eén applicator behandelt een vetrol ter grootte van een grote hand. Wil je graag je love handles bevriezen? Dan heb je tenminste twee plaatsingen (applicators) nodig. Eén plaatsing kost €485. Neem je meer dan vier of negen plaatsingen af? Dan geniet je van extra voordeel. Zie onderstaande tabel voor een overzicht. Tijdens een gratis en vrijblijvende figuuranalyse ontdek je precies hoeveel applicators jij nodig hebt.

Aantal plaatsingen CoolSculpting® prijs per plaatsing
Eerste vier plaatsingen €485
5 t/m 8 plaatsingen €465
9 of meer plaatsingen €435

Gratis & vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of een CoolSculpting® cryolyse behandeling geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de exacte CoolSculpting® kosten voor jouw doel(en)? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.