5x sneller vet verbrand met infraroodtraining

5x sneller vet verbranden? Het kan! Met infraroodtraining. Dankzij deze manier van trainen verlies je gewicht en omvang op topsnelheid!

Wat is infraroodtraining?

Je beweegt op een ligfiets of crosstrainer in een infraroodcabine: De Sun 400XL. De krachtige infrarood lampen stimuleren de vetverbranding en doorbloeding. Hierdoor verbruik je tot 5x meer calorieën dan bij een normale training. 25 minuten infraroodtraining fietsen of crossen staat gelijk aan 25 kilometer hardlopen! Geschikt voor mannen en vrouwen.

Resultaat

De ervaringen leren ons dat je in combinatie met de Figuura Food actievoeding 1 tot 2 kledingmaten in slechts 1 maand verliest! Ook kan infraroodtraining bijdragen aan de vermindering van cellulite. Zeker in combinatie met één van onze andere methodes. Daarnaast zorgt infraroodtraining voor soepelere gewrichten en verbeterde nachtrust. Bovendien heeft deze manier van training een positieve invloed op de huid: Het helpt de huid steviger en jonger te worden.

Infraroodtraining
Infraroodtraining

Tot slot werkt infraroodtraining zuiverend en ontgiftend voor de huid. Kort samengevat kan je de volgende resultaten verwachten:

  • Sneller gewichtsverlies
  • Ontgifting en zuivering
  • Jonge en mooiere huid
  • Stevigere huid
  • Herstelde, ontspannen en gezonde slaap
  • Soepelere gewrichten
  • Verbetering van de algehele gezondheid

Voor wie?

Infraroodtraining is geschikt voor iedereen: Mannen en vrouwen. Ook wanneer je last hebt van spierreuma, artrose, Multiple Sclerose (MS) of leeftijdsgerelateerde klachten is deze manier van training zeer geschikt.

Waar?

Wij bieden infraroodtraining aan in al onze filialen. Figuura Sneek en Leeuwarden bieden de mogelijkheid voor infraroodtraining op zowel de crosstrainer als ligfiets. Ons filiaal in Enschede beschikt alleen over de IR fiets. Plan een afspraak in met jouw dichtstbijzijnde vestiging en ontdek het verbluffende effect van deze manier van trainen zelf!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of infraroodtraining geschikt is voor jou? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen! Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Jolanda voor en na figuuraOok net als Jolanda 20 kilo afvallen?

Ik twijfelde van te voren erg of Figuura wel iets voor mij zou zijn. Met de fijne begeleiding door het team van Figuura ben ik 20 kilo afgevallen! Ik ben hier zo blij mee! Ik zit beter in m’n vel dan ooit te voren!

Jolanda – ⭐⭐⭐⭐⭐

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.