Succesverhaal Kayleigh (26) verloor 20 kilo en 53 centimeter!

“Zolang ik me kan herinneren is mijn gewicht een grote bron van onzekerheid geweest”

Op aanraden van haar zus Rowan klopte Kayleigh in 2020 op 26-jarige leeftijd aan bij FIGUURA. Kayleigh worstelde al haar hele leven met haar gewicht. “Zolang ik me kan herinneren is mijn gewicht een grote bron van onzekerheid geweest. Ik wist niet beter dan dat ik altijd bij de zwaarste kinderen uit de klas hoorde”, begon Kayleigh haar verhaal. Hoewel ze eigenlijk al had geaccepteerd dat dit nu eenmaal haar lichaam was, besloot ze FIGUURA een kans te geven. Met succes!

Kayleigh Figuura voor en na

Resultaat

Na drie maanden was Kayleigh al 8 kilo lichter! Bovendien was ze over haar hele lichaam 53 centimeter kwijtgeraakt, waarvan 6 centimeter van haar buik. Uiteindelijk verloor Kayleigh maar liefst 20 kilo! “Ik knijp nog steeds regelmatig in mijn arm om mezelf ervan te verzekeren dat het écht geen droom is!”, aldus een nog altijd mega tevreden Kayleigh.

Kayleigh bij FIGUURAMethodes

Kayleighs behandelplan bestond onder meer uit bewegen in de warmtecabine. Dankzij de gepersonaliseerde oefeningen en infraroodwarmte (dit stimuleert het verbrandingsproces) behaal je in een minimaal tijdsbestek maximale resultaten. De oefeningen in de warmtecabine werden opgevolgd door compressietherapie: Middels een luchtdrukpak worden je benen gemasseerd, wat de doorbloeding en het metabolisme stimuleert. Hierdoor is ook Kayleigh haar cellulitis sterk afgenomen! Tot slot volgde Kayleigh nog een 4D Lipolaser Bodyshaper kuur en cryo behandelingen. Ook dit droeg eraan bij dat Kayleigh niet alleen slanker, maar ook strakker is geworden. Uiteraard voorzagen we Kayleigh ook van de nodige voedingsadviezen. Zo hebben we haar afgeleerd om calorieën te tellen, maar juist bewuster te worden van wat ze at.

Van klant tot collega!

Ben jij klant van FIGUURA Leeuwarden? En komt Kayleigh je bekend voor? Dat kan heel goed kloppen! Sinds 2021 mogen wij Kayleigh namelijk onze collega noemen. Kayleigh is zo overtuigd van onze methodes, dat ze er haar werk van heeft gemaakt! Als FIGUURA consulente begeleidt ze niet alleen, maar dient ze ook als levensechte inspiratiebron! Na werktijd is Kayleigh nog altijd twee keer per week in de warmtecabine en compressietherapie te vinden. Ook volgt ze geregeld een Cryo, Lipolaser of EMS Reshape Pro kuur.


Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Net als Kayleigh ook vele kledingmaten en kilo’s verliezen? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!