Afvallen door sporten in een infrarood warmtecabine

Bij Figuura Leeuwarden, Sneek, & Enschede – Slimcab – warmtecabine

‘Ik heb het veel te druk om te sporten!’ en ‘Na het werk heb ik echt geen puf meer voor een work out!’ Heb je deze woorden ook wel eens uit jouw mond horen glippen? Menig trainer zal deze uitspraken afdoen als ‘smoesjes’. Wij niet. Bij Figuura begrijpen we dat vrouwen (en mannen) anno 2023 bezige bijtjes zijn. Jouw tijd is kostbaar. Wij geloven niet in sprookjes. Wel in efficiëntie. Daarom ontwikkelden we een afslankmethode waarmee je met zo min mogelijk inspanning, maximaal resultaat behaalt: De slimcab infrarood afslankcabine.

Sporten in warmtecabine

Sporten in warmtecabine

Afvallen in warmtecabine

Dat sporten een zeer effectieve manier is om af te vallen is geen geheim. Dat we het liefst zo min mogelijk bewegen ook niet. Dus als het dan toch moet, dan graag zo kort en efficiënt mogelijk. Dit kan middels warmtecabine sporten. In de afslank cabine voer je gedurende 20 minuten speciaal voor jou ontwikkelde oefeningen uit. Hiermee pak je gericht jouw probleemzones aan. De cabine straalt infraroodwarmte uit. Dit versnelt het verbrandingsproces. Minimale inspanning, maximaal resultaat dus.

De voordelen van infrarood

Infraroodcabine sporten kent vele pluspunten. Eén daarvan is – zoals eerder benoemd – een versneld metabolisme. We zetten alle voordelen voor je op een rij:

  • Verhoogde calorieverbranding
  • Verbeterde doorbloeding
  • Vermindering spier- en gewrichtspijn
  • Verlaging stress

Een win-win-win-win dus!

Geschikt voor iedereen

2 of 20 kilo? Buik of benen? Afvallen in een warmtecabine is een geschikte methode voor ieder afslankdoel. Ben je niet gewend om te sporten? Of krijg je snel last van je rug of gewrichten? Geen zorgen. Juist dan is trainen in warmtecabine geschikt voor jou! De meeste oefeningen worden liggend uitgevoerd. Zo worden rug en gewrichten ontlast. Bovendien werkt de infraroodwarmte helend. Spier- en gewrichtspijn wordt aanzienlijk verminderd.

100% gepersonaliseerd

Niemand is hetzelfde. Dat begrijpen we bij Figuura maar al te goed. De één wil alleen maar strakker worden, de ander hoopt flink wat kilo’s te verliezen. Daarnaast focussen sommigen zich het liefst op één lichaamsdeel, terwijl anderen juist het hele lichaam verlangen aan te pakken. Elk afslankdoel komt met een andere aanpak. Daarom krijgt iedereen bij Figuura een 100% op maat gemaakt programma. Tussentijds blijven we evalueren. Veranderen je wensen? Dan passen we de afslankcabine oefeningen aan!

Waar kan ik warmtecabine sporten?

Ieder Figuura filiaal beschikt over slimcab infrarood afslankcabines. Dat betekent dat sporten in een infraroodcabine mogelijk is in de steden Leeuwarden, Sneek en Enschede.

Iets voor jou?

Ontdekken of warmtecabine afvallen iets voor jou is? Dat doe je door een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan te vragen! Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we jouw wensen. Op basis van dit gesprek geven we advies over de beste methode(s) om jouw doel te behalen! Natuurlijk hoef je niet meteen te beslissen. Neem gerust de tijd om er even over na te denken. Een figuuranalyse is altijd 100% vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Beloofd!

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.