Succesverhaal Jolanda verloor 18 kilo en vele centimeters!

“Er moest hoognodig iets gebeuren aan die coronakilo’s!”

Begin 2020 begon Jolanda aan haar FIGUURA-traject. “Tijdens de coronapandemie en lockdowns heb ik te weinig gesport en teveel gegeten. Er moest echt iets gebeuren!”. Ze bezocht ons voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse en besloot onze werkwijze een kans te geven.

Jolanda voor en na figuura

Resultaat

Deze vrouw van middelbare leeftijd en moeder van twee begon een beetje sceptisch, maar was al snel om: “Na de eerste keren sporten in de infraroodcabine werd ik steeds enthousiaster. Het resultaat was onwijs goed en daardoor werd ik steeds gemotiveerder!” Negen maanden later is Jolanda 18 kilo lichter en vele centimeters slanker! “Ik ben ontzettend blij met FIGUURA!”, aldus een tevreden Jolanda.

Methodes

Dit fantastische resultaat behaalde Jolanda allereerst door twee per week te bewegen in onze warmtecabine. Dankzij de gerichte oefeningen en infraroodwarmte (dit stimuleert het verbrandingsproces) behaalt Jolanda in minimale tijd maximale resultaten. Om het effect te versterken maakt Jolanda tevens gebruik van onze infraroodtunnel. De combinatie van infrarood en toermalijn geeft het metabolisme een extra boost. Tot slot voorzagen we haar natuurlijk van persoonlijk voedingsadvies.

En nu?

Jolanda is zo tevreden met haar resultaat, dat ze het koste wat het kost wil behouden. Bovendien is ze benieuwd naar wat ze nog meer kan bereiken. Jolanda: “Ik blijf voorlopig lekker door sporten. Renate en collega’s bedankt voor alle support! Top!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Net als Jolanda ook vele kledingmaten en kilo’s verliezen? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!