Succesverhaal: Rowan (24) verloor 10 kilo en 4 kledingmaten!

“Het lijkt wel alsof ik in 3 maanden tijd 10 jaar jonger ben geworden!”

Hoewel ze nog maar 24 jaar oud was, voelde Rowan zich gevangen in het lichaam van iemand die minstens 10 jaar ouder was. “Daar kleedde ik me ook naar”, vertelt Rowan. “Ik droeg altijd verhullende kleding, waardoor ik er stiekem nóg ouder uitzag.” Na meerdere malen – zonder succes – op eigen houtje proberen af te vallen, schakelde Rowan de hulp van FIGUURA in. Ze kwam langs voor een gratis figuuranalyse en besloot de uitdaging aan te gaan. Met groots succes!

Rowan Figuura voor en na

Resultaat

Na 2,5 week was Rowan al 2,4 kilo kwijt en kon ze al één kledingmaat kleiner aan. Na één maand was ze zelfs 4,8 kilo en 7,5 centimeter rondom haar heupen kwijt. Twee maanden later stond de teller al op 6,5 kilo. Drie maanden later was ze zelf 7,8 kilo lichter en waren haar heupen met 11 centimeter geslonken! Rowan kon kleding in 3 maten kleiner shoppen. Ze durfde eindelijk weer haar figuur te laten zien en begon kleding passend bij haar leeftijd te dragen. “Het lijkt wel alsof ik in 3 maanden tijd 10 jaar jonger ben geworden!”, lacht Rowan. Na een jaar heeft Rowan zelfs de magische mijlpaal van 10 kilo bereikt en is zelfs vier kledingmaten gekrompen.

Methodes

Rowan behaalde dit ongelofelijke resultaat onder meer door twee keer per week oefeningen in de warmtecabine te doen. Deze oefeningen zijn volledig gepersonaliseerd. In Rowans geval betekent dit dat de nadruk op haar bovenbenen ligt. Dankzij de gerichte oefeningen en infraroodwarmte (dit stimuleert het verbrandingsproces) behaal je in een minimaal tijdsbestek maximale resultaten. Dit combineren we met compressietherapie: Middels een luchtdrukpak worden haar benen gemasseerd, wat de doorbloeding en het metabolisme stimuleert. Hierdoor werd ook haar cellulitis sterk verminderd! Rowan: “Compressietherapie is niet alleen effectief, maar bovendien een moment van totale ontspanning. Twee vliegen in één klap dus!” Daarnaast heeft Rowan nog een aantal kuren gevolgd. Toen ze startte bij FIGUURA, volgde ze een kuur van Ultra Body Shape behandelingen. Deze methode is inmiddels vervangen door de nog succesvollere EMS Reshape Pro. Met behulp van een aantal cryo behandelingen en EMS behandelingen is ze uiteindelijk ook het allerlaatste bobbeltje vet onder haar billen kwijtgeraakt. Tot slot hebben we natuurlijk ook Rowans voeding onder de loep genomen met de FIGUURA gezondheidscheck.

Vijf jaar later

Vijf jaar later is Rowan nog steeds klant bij FIGUURA. Ze traint nog altijd twee keer per week in de warmtecabine gevolgd door compressietherapie. Rowan: “FIGUURA is voor mij echt de stok achter de deur die ik nodig heb. Telkens als ik een beetje uit de band ben gesprongen – na een vakantie of de feestdagen bijvoorbeeld – weten de dames van FIGUURA mij op een begripvolle manier weer terug te fluiten.” In al die jaren is Rowan nooit weer terug op haar oude gewicht gekomen. Het spreekt voor zich dat wij onwijs trots zijn op Rowan!


Rowan heeft haar hele FIGUURA traject zelf gedocumenteerd op haar YouTube kanaal. Bekijk hierboven haar laatste update. Hier vind je een overzicht van al haar FIGUURA video’s: Van de allereerste figuuranalyse tot een jaar later!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Net als Rowan ook vele kledingmaten en kilo’s verliezen? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!