Over FIGUURA

Verantwoord afvallen, afslanken en meer in Leeuwarden, Sneek en Enschede! FIGUURA is alweer bijna 25 jaar specialist in gewicht- en omvangverlies door een effectieve, veilige en definitieve aanpak van probleemzones en een strakkere gezonde huid. Ook kan je bij ons terecht voor huidverbetering en huidverjonging. Sinds 1 mei 2016 is onze bedrijfsnaam officieel gewijzigd in FIGUURA (voorheen Ladyline).

HELDER EN OPEN

Wij communiceren open en eerlijk. Integriteit en gezond boerenverstand is onze leidraad. Wij beloven u geen sprookjes. Bij ons komt u niet voor verassingen te staan. Helder en open…dat is FIGUURA.

DESKUNDIG PARTNER

in figuurcorrectie en anti-aging

FIGUURA is specialist in gewicht-en omvangverlies door een effectieve, veilige en definitieve aanpak van probleemzones en een strakkere gezonde huid. Ook kunt u bij ons terecht voor huidverbetering en huidverjonging. Kijk op onze site voor meer informatie over het aanbod van de behandelingen.

VOOR WIE?

Een groot deel van de behandelingen zijn geschikt voor vrouwen en mannen.

ONZE BEHANDELINGEN

Wij zijn erg blij met ons grote aanbod, voor praktisch alle wensen en doelen hebben wij een oplossing. Er zijn ook verschillende combinaties van methodes mogelijk om prachtige resultaten te boeken. Als we alle combinatiemogelijkheden op onze site plaatsen weten wij zeker dat u door ‘de vele methodes het bos niet meer ziet.’ Het is zeer goed mogelijk dat u zich nu al afvraagt welke methode bij u past. Veel methodes zijn ook zeer geschikt voor mensen met spierreuma, artrose en multiple sclerose. Last van leeftijdsgerelateerde klachten? Ook voor u is een oplossing.

Aarzel niet en neem even tijd om vrijblijvend gebruik te maken van alle methodes van contact die wij u bieden.U kiest zelf voor de manier waarop u antwoord wilt ontvangen.

TEAM FIGUURA

Het team van FIGUURA is er voor u! Alle medewerkers van onze vestigingen in Leeuwarden, Sneek en Enschede weten door hun jarenlange ervaring op het gebied van afvallen, figuurcorrectie en anti-aging precies wat u nodig heeft. Welke behandeling(en) u ook kiest, u kunt rekenen op hun deskundig advies, motivatie en steun. Wij gunnen u een gezond lijf waar u zich lekker in voelt.

ONZE PRIJZEN

Iedereen is anders, heeft andere wensen en doelen, daar past een advies op maat bij en daar zit natuurlijk een prijskaartje aan.

De precieze prijs is afhankelijk van de methode, frequentie en/of periode. Als wij de vanaf-en kuurprijzen tonen krijg je in 80% van de gevallen een onjuist beeld en dan kan je je gaan blind staren op tarieven die waarschijnlijk niet voor jou van toepassing zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit niet op onze site te vermelden .

Vraag een gratis figuur(a)nalyse aan dan kunnen wij, afgestemd op jouw situatie en doelen, de juiste prijs samenstellen. Dit gesprek is ook altijd vrijblijvend. Een afspraak betekent geen verplichting om voor FIGUURA te kiezen.

ZORG VOOR UZELF

Diep in ons hart weten we het allemaal….als u iets aan uzelf wilt veranderen en goed voor uzelf wilt zorgen, moet u altijd zelf initiatief nemen en de eerste stap zetten.De stappen die u kan en mag maken hangen af van wat u precies wilt en wat u samen met ons (het FIGUURA-team) ook werkelijk kan bereiken.Wij weten zeker dat u na een vrijblijvend intake-gesprek meteen enthousiast wordt en niet kan wachten om de 1e stap te zetten waardoor u uw doelen kunt bereiken!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ook 5x sneller vet verbranden door infraroodtraining? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!