EMS Reshape Pro

Strakke ronde billen of een sexy sixpack? Zonder uren in de sportschool te slijten? Dat kan! Hét geheim van Hollywood en BN’ers is nu ook bereikbaar voor jou: De EMS Reshape Pro. In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn!

EMS Reshape Pro buik Renate

Wat is de EMS Reshape Pro?

De EMS Reshape Pro werkt middels HI-EMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) tecnologie. Via grote pads die op het lichaam worden geplaatst wekken we spiercontracties op. Deze contracties zijn uiterst sterk en kunnen niet tijdens een sportsessie worden opgewekt. Geen zorgen, dit is geheel pijnloos! Dankzij deze spiercontracties neemt het spiervolume toe. Bovendien verbruiken de spieren veel vet tijdens deze contracties. De EMS Reshape Pro is de enige methode om zónder inspanning zowel vetweefsel te verminderen als spiermassa te vergroten. En dat zonder spierpijn!

EMS Reshape Pro resultaten

Celebrities in binnen- en buitenland zweren bij deze innovatieve methode op het gebied van contourverbetering. Logisch! Dit is namelijk de enige methode die voor zowel vetafbraak als spieropbouw zorgt: Een must wanneer een strakker lijf je doel is! Volgens onze eigen EMS Reshape Pro ervaringen zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Voordelen

Kort samengevat kent de EMS Reshape Pro de volgende voordelen:

  • Hét geheim van Hollywood én BN’ers
  • Vergelijkbaar met 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups
  • 1 sessie = slechts 30 minuten
  • De allernieuwste techniek
  • Training zonder inspanning
  • Niet zweten
  • Geen spierpijn
  • Vermindert vetweefsel
  • Vergroot spiermassa
  • Uniek in Noord-Nederland

Voor wie?

De EMS Reshape Pro is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun contouren willen verbeteren. De EMS Reshape Pro beschikt over 5 pads waarmee verschillende zones behandeld kunnen worden. Kies voor EMS training billen, buik, bovenbenen, armen en/of kuiten. Daarnaast kan de EMS Reshape Pro ook worden ingezet om urine-incontinentie te behandelen. Hiervoor hebben we een speciale pelvic-pad.


Waar?

Deze methode is alleen verkrijgbaar bij ons filiaal in Leeuwarden. FIGUURA Leeuwarden is met de EMS Reshape Pro de exclusieve aanbieder in Noord-Nederland. Tip: Voor reguliere EMS training kan je ook terecht bij onze vestiging in Sneek!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of de EMS Reshape Pro geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de EMS Reshape Pro prijzen? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen! Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.