Infraroodtunnel

Liggend tot 800 kcal verbranden in slechts 40 minuten? Wie wil dat nou niet? Het kan in onze infraroodtunnel met toermalijn! Heerlijk ontspannen én afslanken tegelijk!

Hoe werkt de infraroodtunnel?

Infraroodtunnel afslanken werkt middels een combinatie van lange golf infraroodstralen en toermalijn. In tegenstelling tot infrarood die je in sauna’s tegenkomt, dringen lange golf infraroodstralen wél diep door in het lichaam. Hierdoor wordt het metabolisme en de lymfestroom gestimuleerd. Bovendien wordt het lichaam aangezet om transpiratievocht te produceren. Voor de aanmaak van transpiratie verbruikt het lichaam calorieën. Voor een versterkend effect is de binnenkant van de tunnel bekleed met 599 toermalijn- en geraniumstenen. De infraroodstraling verwant de stenen waardoor negatieve ionen worden opgewekt. Negatieve ionen kennen vele gezondheidsvoordelen, waaronder een verbeterd metabolisme. Gemiddeld verbrand je met slechts één sessie van 40 minuten 600 tot 800 kcal! Heerlijk ontspannen en afslanken tegelijk dus!

Infraroodtunnel

Resultaat

Om te beginnen zorgt de avi slim infrarood tunnel voor een hoge calorieverbranding. Gemiddeld zorgt deze slanken klanten met deze methode 1 tot 2 kledingmaten af! En dat zonder inspanning! Daarnaast kent deze methode nog vele andere voordelen: Zowel voor het lichaam als de geest! We zetten alle voordelen graag voor je op een rijtje:

  • hoge calorieverbranding
  • versneld omvangverlies; 1 tot 2 kledingmaten kleiner
  • verbeterde doorbloeding
  • vermindering spier- en gewrichtspijn
  • ontgifting en zuivering
  • verbeterde nachtrust
  • verlichting stemmingsklachten

Voor wie

De infraroodtunnel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die graag omvang willen verliezen. Daarnaast is deze avi slim behandeling tevens geschikt om de algehele gezondheid te stimuleren. De combinatie van infrarood en toermalijn werkt immers ook ontgiftend en ontspannend. Ben je zwanger, heb je last van (extreme) spataderen of infecties. Dan raden we het gebruik van de infraroodtunnel helaas af.


Waar?

Al onze filialen zijn in het bezit van één of meerdere infraroodtunnels: Leeuwarden, Sneek en Enschede. Plan een afspraak in met jouw dichtstbijzijnde vestiging en ervaar zelf het verbluffende effect van deze methode!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of de infraroodtunnel geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen! Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.