Voedingsadvies van FIGUURA

Welke methode(s) je ook kiest, voedingsadvies is altijd inbegrepen bij jouw FIGUURA traject. Dat betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet. Integendeel! Bij FIGUURA leer je gezonde eetgewoonten aan. Natuurlijk helemaal afgestemd op jouw voorkeuren! Zo hoef je nooit meer een dag in je leven te lijnen! Geniet jij enorm van een patatje mayo? Of doet chocolade jouw hart sneller kloppen? Bij FIGUURA leren we je er bewust voor te kiezen en écht van te genieten! Balans is het sleutelwoord.

Voedingsdavies Figuura

Wat is FIGUURA FOOD?

FIGUURA FOOD staat voor alles wat te maken heeft met onze voedingsadviezen, speciale voedingsprogramma’s en gratis recepten. Onze inspiratie voor ons voedingsprogramma halen wij uit onze ervaring in bijna 25 jaar succesvolle resultaten en blije klanten.

FIGUURA basisvoeding

Ga je starten bij Figuura om af te vallen en lekkerder in je vel te zitten, dan heb je een goede keuze gemaakt. Wij helpen jou succesvol afvallen en daarna je gewicht te behouden. Hoe? Ons uitgangspunt is de Figuura basisvoeding. Als je de basisvoeding als richtlijn omarmt in jouw voedingspatroon hoef je nooit meer te lijnen. Nooit meer lijnen? Jullie geloven toch niet in sprookjes? Wij horen het je zeggen. Nee, wij geloven niet in (afslank)sprookjes, maar wel in onze aanpak. Dit legt een stevige basis om je andere eetgewoonten zonder veel moeite eigen te maken. Afvallen en op gewicht blijven? Dat lukt alleen wanneer je – naast onze andere afslankmethodes – eetgewoonten die niet goed voor je zijn aanpast.

Dus toch een dieet?

Nee, ons voedingsadvies is geen dieet. Je kunt lekker eten met gezond verstand. Met onze aanpak is dat een stuk makkelijker dan je denkt! Samen met jou gaan we kijken naar jouw huidige voedingspatroon in combinatie met het afvalprogramma. Wij adviseren jou geen voedsel wat je niet lekker vindt, maar zoeken gewoon een goed alternatief. Ook wordt jouw levensstijl, dagelijkse agenda en thuissituatie meegenomen om een haalbaar doel en eetpatroon voor jou samen te stellen om af te vallen en heb je je doel bereikt? Dan gaan we samen met jou een plan maken om op gewicht te blijven met de Figuura basisvoeding als uitgangspunt.

Actievoeding

Roomser dan de Paus zijn wij echt niet. Wij weten als geen ander dat het heus niet altijd even gemakkelijk is. Er zijn ook heel veel externe factoren die van invloed kunnen zijn op jouw leefwijze. Soms maak je een periode niet zulke goede keuzes en kan je niet uit die neerwaartse spiraal komen. Er zijn talloze redenen waarom je terug kunt vallen of dat het even niet lukt om gewicht te verliezen. Ook hebben wij klanten die na gewichtsverlies met oprecht goede voornemens afscheid van ons nemen en die bijvoorbeeld 2 jaar later toch weer een afspraak maken. Niks menselijks is ons vreemd. Wij oordelen niet, luisteren naar jou en zetten, indien nodig, één van onze Figuura actieplannen in. Dit zijn tijdelijke voedingsrichtlijnen die jou een afvalboost kunnen geven en de knop om te kunnen zetten. Het FIGUURA 30 dagen plan of FIGUURA Detox plan bijvoorbeeld! Daarna kan je op gewicht blijven met de Figuura basisvoeding eventueel in combinatie met beweging.

Koken met FIGUURA video’s

Een aantal van deze recepten hebben wij uitgewerkt in FIGUURA FOOD video’s: Van een snelle wok tot groenteomelet! Bekijk de Koken met FIGUURA playlist op ons YouTube kanaal. En volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe kookvideo’s!

Waar?

Wil je met behulp van FIGUURA afvallen in Leeuwarden, Sneek of Enschede? Dat kan! Welke FIGUURA locatie je ook kiest; FIGUURA voedingsadvies is altijd inbegrepen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend een figuuranalyse aan! Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen!
Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Jolanda voor en na figuuraOok net als Jolanda 20 kilo afvallen?

Ik twijfelde van te voren erg of Figuura wel iets voor mij zou zijn. Met de fijne begeleiding door het team van Figuura ben ik 20 kilo afgevallen! Ik ben hier zo blij mee! Ik zit beter in m’n vel dan ooit te voren!

Jolanda – ⭐⭐⭐⭐⭐

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.