Succesverhaal Baukje (60) verloor 6 kilo en 47 centimeter

“Na 50 jaar lijnen had ik het gevoel alles al geprobeerd te hebben”

Toen Baukje (60) uit Hallum voor het eerst bij FIGUURA kwam woog ze 86,6 kilo. Hoewel het niet haar zwaarste gewicht was, zat Baukje toch niet helemaal lekker in haar vel. Haar laagste gewicht was 80 kilo en daar wilde ze graag weer naar toe. “Ik rommelde maar wat aan”, aldus Baukje.

Baukje Figuura voor en na

Sceptisch

Aanvankelijk was Baukje erg sceptisch over FIGUURA. Na bijna 50 jaar aan de lijn te zijn geweest, had Baukje het gevoel alles al geprobeerd te hebben. Vooral toen ze hoorde dat ze geen calorieën hoefde te tellen: Afvallen zonder calorieën tellen? Dat bestaat niet! “Dan val ik nooit af. NOOIT!”, zei Baukje destijds. Aangespoord door haar zus gaf ze FIGUURA toch een kans.

Resultaat

Gelukkig maar! Inmiddels is Baukje namelijk ruim 5,5 kilo afgevallen. Ze is 47 centimeter over haar hele lichaam kwijt, waarvan maar liefst 10 centimeter van haar buik! Daar is ze ongelofelijk blij mee: “Ik heb nu weer kledingstukken aan die al 8 jaar in de kast hangen.”

Methodes

Dit resultaat heeft Baukje onder meer behaald door twee keer per week op maat gemaakte oefeningen in de warmtecabine te doen. Dankzij de gerichte oefeningen en infraroodwarmte (dit stimuleert het verbrandingsproces) behaalt Baukje in minimale tijd maximale resultaten. Baukje: “Ik vind het héérlijk! Niet alleen vanwege het resultaat, maar ook omdat het een momentje voor mezelf is.” Daarnaast neemt ze eenmaal in de week plaats in de infraroodtunnel. Dankzij een combinatie van infrarood en toermalijn wordt het metabolisme flink gestimuleerd. “Het is lekker warm en ontspannend en je verbrandt er ook nog eens calorieën mee!”, lacht Baukje. Tot slot hebben we – ondanks haar stellige “Jij gaat mij niets nieuws meer leren” uitspraak – ook Baukjes voeding onder de loep genomen. Met succes!

Bekijk onderstaande video en hoor het Baukje zelf vertellen!


Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Net als Baukje ook vele kledingmaten en kilo’s verliezen? Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!