FIGUURA gezondheidscheck

Wist je dat gewicht eigenlijk heel weinig over je gezondheid zegt? Spieren wegen immers meer dan vet. Bovendien kunnen personen met een prachtige BMI-score alsnog last hebben van overtollig orgaanvet: Je ziet het niet, maar het zit er wel! Dit en zoveel meer meet je tijdens een FIGUURA gezondheidscheck. Ontdek wat jouw lichaam vertelt!

FIGUURA gezondheidscheck

Wat is een FIGUURA gezondheidscheck?

De FIGUURA gezondheidscheck begint met een elektronische lengtemeting. Deze gegevens worden automatisch doorgesluisd naar de InBody 970: Eén van ‘s werelds meest accurate Body Composition Analyzers. Door plaats te nemen op het apparaat en de handgrepen vast te pakken wordt de lichaamssamenstelling geanalyseerd. Ultrasone 3MHz frequenties meten per lichaamsdeel o.a. vet-, vocht- en spiermassa plus de samenstelling van eiwitten en mineralen. Deze frequentie is wat de InBody scan betrouwbaar maakt. Inferieure Body Composition Analyzers maken gebruik van hogere frequenties, welke niet goed door de celmembramen heen gaan. Dit zorgt voor onstabiele data. Na de lichaamsscan volgt de unieke FIGUURA omvangsmeting. De lichaamsomvang wordt op meerdere plaatsen gemeten. Tot slot meten we je bloeddruk. Ook hiervoor maken we gebruik van een innovatieve en uiterst precieze techniek: Dankzij de elleboogsensor neem je altijd de ideale meetpositie aan. Nadat je de verschillende metingen bent ondergaan is het tijd voor de analyse!

Resultaat

Na de lichaamsmeting leggen we de resultaten tot in de puntjes uit en bespreken we je eetgewoontes. Ook vragen we om een urinesample. Deze lever je op een later moment weer in. Op basis van de analyse geven we je – indien nodig – tips om je gezondheid te verbeteren. Ook krijg je vrijblijvend advies over geschikte FIGUURA methodes om jouw doelen te bereiken.

Stappenplan

In een notendop verloopt jouw persoonlijke gezondheidscheck bij FIGUURA aan de hand van de volgende vijf stappen:

Stap 1: De check begint met een precisie lengtemeting.

Stap 2: Vervolgens voeren we een total body scan uit. Ultrasone 3MHz frequenties meten per lichaamsdeel o.a. vet-, vocht- en spiermassa plus de samenstelling van eiwitten en mineralen.

Stap 3: Hierna volgt de accurate FIGUURA omvangsmeting.

Stap 4: Daarop wordt je bloeddruk volgens de meest precieze technologie gemeten.

Stap 5: Tot slot leggen we de meting tot in de puntjes uit en bespreken we je eetgewoontes. Ook vragen we om een urinesample (die je op een later moment inlevert).

Waar?

Op dit moment is de FIGUURA gezondheidscheck met InBody lichaamsanalyse alleen beschikbaar bij onze filialen in Leeuwarden en Sneek. Wel beschikken de overige FIGUURA filialen over de unieke FIGUURA omvangsmeting en een BIA-weegschaal die zowel vet als spiermassa meet. Deze meetmethodes zijn standaard inbegrepen in onze GRATIS & vrijblijvende figuuranalyse!

Zie hoe de FIGUURA gezondheidscheck in z’n werk gaat


FIGUURA gezondheidscheck boeken

Benieuwd wat jouw lichaam vertelt? Bij een losse gezondheidscheck is de InBody scan prijs €59. FIGUURA gezondheidscheck plannen? Bel of mail naar FIGUURA Leeuwarden of Sneek of vul het contactformulier in. Ga je starten bij FIGUURA? Dan is de volledige gezondheidscheck met lichaamsscan helemaal GRATIS. Natuurlijk mag je er gerust over nadenken!

Jouw gegevens zijn veilig

Natuurlijk zijn jouw gegevens bij FIGUURA helemaal veilig. De resultaten van jouw gezondheidscheck worden nooit gedeeld en/of doorverkocht aan derden.

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.