EMS behandeling en training passief

Liggend je spieren trainen? Het kan met onze passieve EMS training! Activeer je spieren middels pijnloze elektrische impulsen. Zonder vermoeiende en tijdrovende sportsessies! Wie wil dat nou niet?

Wat is EMS passief?

EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Dat is dan ook precies wat deze methode doet! Je neemt plaats op onze comfortabele behandeltafel. Vervolgens wordt je lichaam voorzien van meerdere kleine pads (elektroden). De plaatsing van deze pads is afhankelijk van jouw probleemzones. De pads zijn verbonden aan een elektrostimulatie apparaat en zorgen voor samentrekkingen van de spieren. Zo worden de spieren op een passieve manier geactiveerd. Trainen zonder inspanning en transpiratie dus!

EMS behandeling en training
EMS therapie en behandeling

Is EMS training gevaarlijk of pijnlijk?

Welnee! Alle FIGUURA specialisten zijn uitstekend opgeleid. Zij weten precies waar ze op moeten letten en passen de intensiteit op jouw van de elektrostimulators op jou aan. De elektro-impulsen voelen op het begin ietwat tintelend, maar dit went snel. Pijnlijk is deze methode absoluut niet! Het concept van elektrische impulsen is bovendien niet lichaamsvreemd. Onze hersenen zenden immers voortdurend elektrische seintjes van de zenuwen naar de spieren. Deze seintjes vertellen de spiervezels of ze zich moeten aanpassen of ontspannen. Tijdens een EMS behandeling wordt de spier elektrostimulatie gedeeltelijk overgenomen. EMS spiertraining werkt dus volgens een volkomen natuurlijk principe.

EMS training resultaten

EMS bodytraining heeft voornamelijk spieropbouw als doel. Naarmate spieren vaker, intensiever en langer worden gestimuleerd neemt de grootte van de spier toe. Vergelijk het maar met krachttraining in de sportschool: Wie serieus spieren wil kweken verhoogt constant het gewicht en aantal herhalingen. De energie die de spier nodig heeft om aan te spannen, haalt de spier uit afgebroken vet. Bovendien verbruikt een lichaam met een hoog spiermassa ook in ruststand meer calorieën. Ook afvallen – en daarmee een slanker postuur – is daarom een gevolg van EMS training. Eén elektrostimulatie behandeling van 30 minuten staat qua resultaat gelijk aan circa 2 uur sporten. Voor het beste resultaat volg je een kuur van 10 behandelingen. Dit kan in 5 weken.

Voordelen

In een notendop kent passieve EMS training de volgende voordelen:

  • Versterken van de spieren
  • Voorkomen afbraak spieren
  • Verhoogde conditie
  • Verlagen van verhoogde spierspanning en losser maken van de spieren
  • Huidversteviging en een strakker lichaam
  • Vermindering cellulite
  • Verbetering stofwisseling en doorbloeding
  • Vitaler en sterker gevoel
  • Figuurcorrectie met meetbaar resultaat

Voor wie?

EMS training is geschikt voor mannen en vrouwen die hun figuur willen corrigeren door middel van spieropbouw. Wil je daarnaast ook graag afvallen? Ook dan is EMS training een goede keuze. Dankzij de vele pads (elektroden) kan EMS training worden ingezet voor meerdere probleemzones tegelijk. Kies bijvoorbeeld voor zowel de EMS arm trainer als EMS training buikspieren. Wil je specifiek spieropbouw in de billen? Dan is deze vorm van EMS training niet geschikt. Bij deze methode lig je namelijk altijd op je rug, waardoor spierstimulatie van de billen niet mogelijk is. Bij de EMS Reshape Pro is dit wél mogelijk!


Waar?

Ben je op zoek naar EMS training Friesland? Dan heb je de keuze uit onze filialen in Leeuwarden en Sneek. Bel of mail voor een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde vestiging!

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of passieve EMS fitness geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de EMS training prijzen? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Centimetergarantie

Besluit je de uitdaging aan te gaan? Dan garanderen we dat jij jouw doel gaat behalen! Ons geloof is zo sterk dat we centimetergarantie hanteren: Doel niet behaald? Geld terug!

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.