Huidversteviging en vetvermindering zonder operatie

Huidverstrakking zonder operatie? Het kan! De Exilis Elite verstoort oud bindweefsel en stimuleert collageenaanmaak. Hét pijnloze alternatief voor operaties. Zonder hersteltijd!

Wat is de Exilis Elite?

De Exilis Elite combineert radiofrequentie en ultrasone technologie om de huid te verstevigen, rimpels te verminderen en vetophopingen aan te pakken. De radiofrequentie-energie dringt diep door in de huidlagen, waar het de collageenvezels opwarmt. Deze verhitting stimuleert de collageenvezels om samen te trekken en bevordert de aanmaak van meer collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een strakkere, gladdere huid. Tegelijkertijd zorgt de ultrasone energie voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, wat niet alleen het comfort van de behandeling verhoogt, maar ook de effectiviteit ervan verbetert.

Is een Exilis behandeling pijnlijk?

De behandelkop bereikt een temperatuur van ongeveer 40˚C tot 42˚C. Doordat de kop in zachte, ronde bewegingen over de huid wordt bewogen, voelt de behandeling aan als een aangename, ontspannen hotstone-massage. In tegenstelling tot pijnlijke operaties, waarbij je een lange hersteltijd nodig hebt, heeft de Exilis-behandeling geen herstelperiode. Je kunt de sessie eenvoudig inplannen tussen je dagelijkse bezigheden door.

Exilis Elite resultaten

De behandeling stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen, maar breekt ook vetcellen af, waardoor overtollig vet vermindert. Bij gezichtsbehandelingen zorgt de collageenproductie voor minder rimpels en een stevigere huid. Hoewel je soms al na de eerste sessie resultaat ziet, wordt het optimale effect meestal na enkele maanden bereikt, omdat het lichaam tijd nodig heeft om nieuw collageen te vormen. Voor de beste resultaten bieden wij de behandeling aan in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 2 tot 6 sessies met intervallen van 5 tot 10 dagen, afhankelijk van de wensen, het behandelde gebied en de mate van huidverslapping of vetophoping. Gemiddeld geeft een kuur met de Exilis 9 tot 12 maanden zichtbaar resultaat. Om het resultaat te behouden, raden we aan om elke 3 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan. De duur van een sessie varieert, afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidconditie. Doorgaans duurt een behandeling 4 tot 30 minuten per sessie.

Welke zones kan je met de Exilis Elite behandelen?

De Exilis Elite kan worden gebruikt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van vet van de kruin tot en met de knie.

Voordelen van de Exilis Elite

In het kort biedt een behandeling met de Ultra 360 de volgende voordelen:

  • Effectieve huidverstrakking
  • Gerichte vetvermindering in specifieke zones
  • Geschikt voor verschillende gebieden, zoals buik, benen en bovenarmen
  • Pijnloos; voelt aan als een hot-stone massage
  • Geen hersteltijd vereist
  • Een alternatief voor pijnlijke operaties
  • CE- en FDA-gecertificeerd

Voor wie?

De Exilis Elite is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 25 jaar en ouder die te maken hebben met huidveroudering, huidverslapping en/of lokale vetophopingen en daar zonder operatie vanaf willen. 

Waar?

Deze methode is uitsluitend beschikbaar in ons filiaal in Leeuwarden. FIGUURA Leeuwarden is de enige aanbieder van de Exilis Elite in Noord-Nederland.

Gratis & vrijblijvende figuuranalyse

Ontdekken of een Exilis behandeling geschikt is voor jou? En ben je benieuwd naar de exacte kosten voor jouw doel(en)? Vraag een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan. Tijdens zo’n afspraak kijken we samen naar jouw figuur en bespreken we je wensen. We adviseren welke methodes en in welke frequentie nodig zijn om jouw doelen te behalen. Natuurlijk stellen we je tijdens een figuuranalyse ook op de hoogte van de kosten voor jouw persoonlijke aanpak. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: De methode(s), frequentie en jouw doel(en). Hierdoor is het lastig om van te voren een indicatie te geven. Een figuuranalyse is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Kayleigh verloor 20 kg met behulp van FIGUURA

FIGUURA heeft mij onzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen!

Kayleigh is een energieke jonge meid die met behulp van FIGUURA meer dan 20 kilo verloor. Na deze succesvolle behandeling is Kayleigh zelfs zo overtuigd dat ze inmiddels ook bij FIGUURA als consulente aan de slag is.

Lees Kayleigh en andere succesvol verhalen.

Kayleigh haar succes verhaal

Start met het bereiken van jouw ideale gewicht

Wij geloven zo sterk in onze methodes dat we centimetergarantie geven: Doel niet bereikt? Geld terug!

Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan.